Volkswagen anunţă „deslansarea” celebrului Kombi printr-un poster inteligent | FOTO

Faimoasa camionetă hipiotă Volkswagen Type 2 (alias Volkswagen Bus sau Kombi) îşi va înceta producţia la sfârşitul acestui an. O veste tristă, a cărei comunicare nu se putea rezuma la un banal anunţ.

Informaţia a venit de curând din São Paulo, Brazilia, unde se afla ultima uzină care producea acest model şi unde noua legislaţie rutieră impune standarde de siguranţă peste nivelul clasicului Kombi.

Tot de acolo vine şi agenţia publicitară ALMAPBBDO, care a decis să puncteze retragerea istorică printr-un poster pe măsură – o „dezintroducere” a modelului:

Volkswagen Bus unlaunching ad

În traducere liberă:

Dezintroducând Volkswagen Bus. În curând, la niciun dealer din preajma ta. 

Orice autoturism merită un anunţ de lansare. Însă numai un simbol etern ca Volkswagen Bus merită un anunţ de deslansare 

Ai citit corect. Ultimul Volkswagen Bus din lume va fi produs la sfârşitul acestui an în Brazilia. Şi, la fel ca fiecare Volkswagen Bus, va fi disponibil fără computer de bord, fără airbag-uri, fără ABS şi fără radio cu touchscreen. Însă cu o frumuseţe în stil retro drept standard. 

Chiar dacă se retrage, camioneta care a avut o semnificaţie aparte în vieţile atât de multora dintre noi va rămâne în amintirile noastre mulţi ani de aici înainte. Cu ajutorul tău. 

Aşa că mergi pe kombi.vw.com.br/en şi spune-ne povestea ta. Dezintroducând Volkswagen Bus. Cea mai puţin anticipată deslansare auto vreodată.

Până la producerea ultimului Volkswagen Bus propriu-zis, compania promite câteva ultime unităţi în serie limitată.

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *