Sora lui Mark Zuckerberg publică o carte pentru copii, despre dependenţa de social media | FOTO + VIDEO

Randi Zuckerberg, sora fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, a creat o carte pentru copii care are ca temă o problemă la care compania fratelui său a contribuit intens – dependenţa de social media. 

Cartea ilustrată se numeşte „Dot.” şi prezintă povestea unei fetiţe cu acest nume, care iubeşte tehnologia şi este obsedată de aparatele sale electronice. Cu puţin ajutor, Dot îşi reaminteşte că viaţa este un pic mai bogată atunci când îţi ridici privirea din ecranul monitorului.

Dot Cover

Într-o postare pe blogul său, Randi spune că a fost inspirată să scrie cartea după ce a discutat cu mai mulţi părinţi:

Am descoperit că, deşi tehnologia ne face vieţile mai uşoare şi ne ajută să rămânem conectaţi, mulţi părinţi sunt îngrijoraţi cum să îşi crească copiii în această nouă eră digitală.

Cartea conţine ilustraţii realizate de Joe Berger şi poate fi achiziţionată din 5 Noiembrie, împreună cu o variantă din pluş a personajului, dar şi a tabletei sale.

Dot Doll

„Dot.” are şi un echivalent pentru adulţi, intitulat „Dot Complicated: Untangling Our Wired Lives”, unde Randi Zuckerberg scrie despre cât de mult ne influenţează tehnologia şi social media în alegerile pe care le facem online şi offline.

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *