Câini cu limba scoasă şi blana în vânt, în două proiecte fascinante | FOTO

Fotograful american Ty Foster (Connecticut, SUA) a realizat o serie de ilustraţii care surprind mai mulţi câini în timp ce-şi ling botul. Proiectul este lansat la scurt timp după unul  similar, care surprinde alţi câini în timp ce se scutură. 

Gândit iniţial ca o simplă galerie foto, proiectul „Lick” a evoluat natural într-o carte, la care Ty Foster lucrează de aproape un an. Ideea i-a venit în timp ce sorta fotografiile pentru un alt proiect, când a realizat că cele care surprind câinii cu limba scoasă îl amuză cel mai tare.

Fotograful şi-a publicat pe site-ul personal un prim set de portrete, care dovedesc fără îndoială că ipostaza aleasă este una pe cât de comună, pe atât de amuzantă. Deşi poate nu tocmai flatantă pentru patrupede.

lick1 lick2 lick3 lick4 lick5 lick6 lick7 lick8 lick9 lick10 lick11

O colecţie similară a fost lansată de curând de o colegă de breaslă a fotografului. Carli Davidson (Portland, SUA) surprinde câinii în timp ce se scutură, într-o carte la fel de inspirată, intitulată „Shake”. În cazul său, momentele sunt capturate şi în mişcare.

shake1 shake2 shake3 shake4 shake5 shake6 shake7 shake8 shake9 shake10 shake11 shake12

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *