Şpagatul lui Van Damme pe tiruri, al 6-lea spot Volvo Trucks din seria “Live Test” | VIDEO

Şpagatul istoric efectuat de actorul Jean-Claude Van Damme pe două autocamioane Volvo aflate în mişcare este a şasea şi cea mai populară cascadorie dintr-o serie lansată de Volvo Trucks în August 2012

Spoturile din seria “Live Test” evidenţiază calităţile remarcabile ale Volvo Trucks în situaţii limită. De această dată, sistemul de direcţie dinamică este inovaţia pe care Volvo o dovedeşte prin cascadoria lui JCVD.

Volvo Dynamic Steering îmbunătăţeşte precizia şi stabilitatea în toate situaţiile de condus, inclusiv la mersul în marşarier, aspect subliniat ingenios în spotul cu Van Damme.

Spotul este precedat de un teaser în care Jan-Inge Svensson – inginerul Volvo din spatele sistemului inovator – îi explică lui Jean-Claude Van Damme în ce va consta cascadoria.

„The Ballerina Stunt” este primul Live Test pus la cale de Volvo Trucks şi lansat pe 15 August 2012. Spotul o surprinde pe Faith Dickey – deţinătoarea recordului mondial pentru cea mai lungă acrobaţie pe sfoară (96,5 metri lungime, 35 metri înălţime) – mergând pe o frânghie legată de două autoacmioane Volvo care se deplasează în paralel spre două tuneluri.

Pe 11 Septembrie 2013, a fost rândul unui hamster pe nume Charlie să promoveze autocamioanele Volvo, printr-o cascadorie efectuată într-o carieră de piatră din Spania.

Cel de-al treilea Live Test a fost publicat pe 9 Octombrie 2013 şi prezintă o cursă palpitantă în care un camion roşu Volvo este urmărit de o turmă de tauri pe străzile unui oraş spaniol.

Ultimele două Teste Live – “The Hook” şi “The Technician” – au fost publicate înainte de cascadoria hamsterului, pe 1 Septembrie 2013.

“The Hook” îl surprinde chiar pe preşedintele Volvo Trucks, Claes Nilsson, într-o ipostază curajoasă, în portul Gothenburg – „casa” autocamioanelor Volvo.

Iar în “The Technician”, inginerul Volvo Roland Svensson testează sistemul de suspensii pe care l-a conceput, punându-şi propriul cap la bătaie.

[via]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *