Primul videoclip oficial al piesei „Like A Rolling Stone”, o revelaţie interactivă | VIDEO

După aproape jumătate de secol de la înregistrarea piesei emblematice „Like A Rolling Stone”, Bob Dylan a lansat primul videoclip oficial al acesteia, într-o formă care redefineşte conceptul de interactivitate

Videoclipul complet, pe bobdylan.com

Videoclipul este compus din fragmente ale unor programe televizate, în care moderatorii, invitaţii şi ceilalţi figuranţi fredonează versurile piesei. În total, 16 canale de televiziune, sincronizate pe ritmul melodiei lansate în 1965.

Ceea ce face din acest videoclip o capodoperă interactivă este posibilitatea schimbării canalelor chiar în timpul vizionării. Programele variază de la emisiuni de divertisment, la meciuri sportive, desene animate sau jurnale de ştiri.

Pentru realizarea clipului, agenţia digitală Interlude şi-a unit forţele cu Pulse Films şi Walter Pictures. Yoni Bloch, CEO Interlude, susţine că în videoclip vor fi adăugate mai multe canale de televiziune, dar că întotdeauna se vor rata unele momente, întrucât „nu poţi urmări totul în acelaşi timp”.

Lansarea videoclipului coincide cu cea a unei colecţii de 47 de CD-uri care cuprind întreaga discografie de peste cinci decenii a cantautorului american. Intitulată „The Complete Album Collection Volume 1”, colecţia este disponibilă, în ediţie limitată, şi sub varianta unui USB în formă de muzicuţă.

Urmăreşte videoclipul “Like A Rolling Stone” pe site-ul bobdylan.com.

cuisine2 bbc2 gsc pawn2 look tv just for kids music classics3 history home plus moviez mtc music 1 bass shop4 sports ttc2 wtcf

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *