Johnnie Walker distruge un bolid din sticlă, într-un nou spot „Join The Pact” | VIDEO

Johnnie Walker continuă campania „Join The Pact” împotriva şofării în stare de ebrietate cu un spot creat de Iris Singapore care îndeamnă la prudenţă şi aminteşte cât de uşor pot fi fărâmiţate visurile.

„The Glass Car” prezintă crearea şi distrugerea unui model CGI al bolidului Vodafone McLaren Mercedes F1, realizat în întregime din pahare de sticlă. Totul, într-o reproducere computerizată fidelă a Centrului Tehnologic McLaren.

Pe fundal, se aude un mesaj rostit de Mika Hakkinen – dublu campion mondial de Formula 1 şi ambasador global Johnnie Walker pentru consumul responsabil de alcool:

Când concurezi cu cei mai buni din lume, în cele mai rapide maşini de pe planetă, controlul este totul. La fel cum este şi de fiecare dată când te urci la volan.

O decizie luată într-o clipă poate face diferenţa între a termina primul, ultimul, sau deloc. Fă alegerea corectă şi rămâi în control. Alătură-te astăzi Pactului de a nu conduce niciodată în stare de ebrietate.

Dovedeşte-ţi angajamentul prin hashtag-ul #ImNOTdriving. Şi ajută-ne să aducem lumea acasă în siguranţă.

glasscar1 glasscar2 glasscar3 glasscar4 glasscar5 glasscar6 glasscar7 glasscar8 glasscar9 glasscar10 glasscar11 glasscar12 glasscar13 glasscar14

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *