Premiera unui spot, lansată exclusiv pe un cont obişnuit de Twitter | VIDEO

Compania americană de telecomunicaţii Sprint continuă o campanie publicitară începută în Octombrie cu un spot lansat exclusiv pe contul de Twitter al unei abonate. 

„Everything’s Important” este o serie de 16 spoturi în care actorii veterani James Earl Jones (vocea lui Darth Vader din Războiul Stelelor) şi Malcolm McDowell (Alex DeLarge din Portocala Mecanică) reproduc dramatic conversaţii cotidiene purtate între oameni obişnuiţi.

Campania – creată de Leo Burnett Chicago şi implementată de DigitasLBi – a început pe 16 Octombrie, cu un spot intitulat „Lost”, în care cei doi actori interpretează o convorbire telefonică purtată de un cuplu rătăcit într-un magazin.

Cea mai recentă reclamă, intitulată „Thinking About You”, vizează un schimb de mesaje între o anume Danielle Gray şi prietenul său, Tim. Pentru prima oară, premiera spotului nu a fost difuzată pe micile ecrane, ci direct pe contul de Twitter al protagonistei.

Danielle Gray a fost abordată de echipa Sprint după ce şi-a exprimat aprecierea faţă de campanie şi a fost de acord să participe. Spotul a putut fi urmărit timp de 6 ore exclusiv de către Danielle şi followerii săi, după care a fost postat pe pagina de Facebook a companiei.

Lansarea „Thinking About You” a coincis cu publicarea unui alt episod al seriei, precum şi a unui clip realizat în timpul filmărilor.

sprint1

sprint 1 sprint 2 sprint 3

sprint2

sprint3

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *