Desene gigantice, create mergând prin zăpadă | FOTO

Picturile murale imense create de Andres Amador în nisip au un corespondent în zăpadă. Un artist englez realizează astfel de opere pe platouri montane, fără a folosi instrumente speciale. 

Simon Beck creează forme geometrice enorme în zăpezile munţilor din Savoia, Franţa, parcurgând pedestru kilometri întregi. Artistul foloseşte doar rachete de zăpadă şi, în funcţie de complexitate, petrece între cinci ore şi două zile pentru un singur desen.

Ideea a pornit în 2004, ca o formă de exerciţiu fizic. Cu timpul, însă, a evoluat într-un hobby pe care artistul îl practică şi dezvoltă în fiecare an. La fel ca în cazul desenelor realizate pe plajă, însă, nici operele lui Simon Beck nu rezistă mult în faţa naturii.

simonbecksnowart15 simonbecksnowart1 simonbecksnowart2 simonbecksnowart5 simonbecksnowart6 simonbecksnowart9 simonbecksnowart10 simonbecksnowart31 simonbecksnowart12 simonbecksnowart13 simonbecksnowart21 simonbecksnowart19 simonbecksnowart20 simonbecksnowart23 simonbecksnowart35 simonbecksnowart25 simonbecksnowart27 simonbecksnowart28 simonbecksnowart36 simonbecksnowart29 simonbecksnowart18 simonbecksnowart32 simonbecksnowart34

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *