Fotografii de nuntă recreate cu fiica, în memoria soţiei | FOTO

Un american rămas văduv în urmă cu doi ani şi-a recreat fotografiile de nuntă, împreună cu fiica sa în vârstă de trei ani. 

Ben şi Ali Nunery s-au căsătorit în 2009, la o zi după ce au cumpărat o locuinţă în oraşul Cincinnati din statul american Ohio. Cei doi au ales să-şi facă fotografiile de nuntă în noua casă, încă nemobilată.

Doi ani mai târziu, Ali a pierdut lupta cu o formă rară de cancer pulmonar, lăsându-i în urmă pe Ben şi pe fiica lor, Olivia, pe atunci în vârstă de doar un an. Anul acesta, în Noiembrie, cei doi au decis să îşi schimbe locuinţa, însă nu înainte de a aduce un ultim omagiu.

Ben şi Olivia au recreat fotografiile din ziua nunţii, cu ajutorul fotografei Melanie Pace – sora lui Ali Nunery şi autoarea capturilor originale din 2009. Fotografiile au fost postate apoi pe un blog continuat de Ben Nunery în amintirea soţiei sale şi preluate de mai multe publicaţii.

Ben Nunery 1 Ben Nunery2 Ben Nunery3 Ben Nunery4 Ben Nunery5 Ben Nunery6 Ben Nunery7 Ben Nunery8 Ben Nunery9 Ben Nunery10 Ben Nunery11 Ben Nunery12 Ben Nunery13 Ben Nunery14 Ben Nunery15

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *