Ediţie limitată de sticle J&B tatuate, lansată în Franţa | FOTO + VIDEO

Brandul scoţian de whisky J&B a lansat la sfârşitul anului trecut o ediţie limitată de sticle învelite într-un material tatuat de artistul francez Sébastien Mathieu, proprietar al salonului Le Sphinx.

Ediţia conţine 25 de sticle J&B Rare Blend acoperite cu un strat subţire (dar rezistent) de piele sintetică din latex, asemănătoare celei folosite în exersarea tatuării.

Pentru a întări efectul, materialul a fost colorat mai întâi cu o nuanţă apropiată de cea a pielii umane. Sébastien Mathieu a petrecut apoi în jur de 20 de ore pentru a tatua pe fiecare sticlă designul conceput de grupul de creaţie Button Button.

Ediţia limitată de sticle J&B tatuate a fost lansată în Decembrie 2013 la Publicis Drugstore şi L’éclaireur rue Herold din Paris. Imaginile din timpul procesului de creaţie au fost publicate în Februarie 2014.

JB Tattoo Bottle 1 JB Tattoo Bottle 2 JB Tattoo Bottle 3 JB Tattoo Bottle 4 JB Tattoo Bottle 5 JB Tattoo Bottle 6 JB Tattoo Bottle 7 JB Tattoo Bottle 8 JB Tattoo Bottle 9 JB Tattoo Bottle 10 JB Tattoo Bottle 11 JB Tattoo Bottle 12 JB Tattoo Bottle 13

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *