Portretul lui Jackie Chan, creat din 64.000 de beţişoare chinezeşti | FOTO + VIDEO

Artista malaeziană Red Hong Yi, cunoscută pentru lucrările sale neconvenţionale, revine cu un portret impunător al actorului Jackie Chan, creat aproape integral din beţişoare chinezeşti.

Tabloul depăşeşte doi metri în înălţime şi este realizat cu ocazia aniversării a 60 de ani de către actor, pe 7 Aprilie.

Cele 64.000 de beţişoare folosite în crearea portretului au fost colectate de artistă pe o perioadă de o lună şi legate apoi în mănunchiuri individuale.

Hong Yi susţine că a optat pentru acest material pentru că reprezintă un simbol al culturii chinezeşti, pentru că a fost folosit de către Jackie Chan în scene de kung-fu din filme precum ‘Karate Kid’, dar şi pentru a sublinia proprietatea reciclabilă a beţişoarelor din bambus.

Jackie Chan Chopsticks Portrait 1 Jackie Chan Chopsticks Portrait 2 Jackie Chan Chopsticks Portrait 3 Jackie Chan Chopsticks Portrait 4 Jackie Chan Chopsticks Portrait 5 Jackie Chan Chopsticks Portrait 6 Jackie Chan Chopsticks Portrait 7 Jackie Chan Chopsticks Portrait 8 Jackie Chan Chopsticks Portrait 9 Jackie Chan Chopsticks Portrait 10 Jackie Chan Chopsticks Portrait 11 Jackie Chan Chopsticks Portrait 12 Jackie Chan Chopsticks Portrait 13

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *