‘Bugatti Noun’ – Un toaster revoluţionar din sticlă, care găteşte şi fripturi | FOTO + VIDEO

Producătorul italian de articole pentru bucătărie Bugatti – neasociat cu brandul auto – a lansat la EuroCucina 2014 din Milano una dintre cele mai avansate aparate electrocasnice, sub forma unui prăjitor transparent de pâine (şi nu numai), intitulat ‘Noun’.

Spre deosebire de un toaster obişnuit, aparatul creat de Bugatti funcţionează cu ajutorul unor elemente semiconductoare de încălzire, dezvoltate de companie pe o perioadă de doi ani.

Toaster-ul ‘Noun’ poate găti, astfel, orice aliment cu densitate adecvată – de la legume şi produse de panificaţie, la fripturi şi preparate din peşte. După caz, acestea trebuie învelite mai întâi într-un material termorezistent.

Comenzile pot fi acţionate fie manual, fie printr-o aplicaţie pentru smartphone – conectată la aparat via Bluetooth – iar produsul final este ridicat la suprafaţă cu blândeţe.

Bugatti intenţionează să lanseze toaster-ul ‘Noun’ anul acesta în Europa şi din 2015 în SUA, la un preţ pe măsura tehnologiei dezvoltate, de 1.000 de dolari americani.

Bugatti_Noun_Toaster_1 Bugatti_Noun_Toaster_2 Bugatti_Noun_Toaster_3 Bugatti_Noun_Toaster_4 Bugatti_Noun_Toaster_5 Bugatti_Noun_Toaster_6 Bugatti_Noun_Toaster_7 Bugatti_Noun_Toaster_9 Bugatti_Noun_Toaster_8 Bugatti_Noun_Toaster_10 Bugatti_Noun_Toaster_11

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *