Leica T, promovată prin ‘cel mai plictisitor spot’ creat vreodată | FOTO + VIDEO

Atenţia deosebită pe care Leica o acordă în prelucrarea aparatelor sale foto este detaliată într-un spot ironic de aproape 45 de minute, intitulat retoric ‘The Most Boring Ad Ever Made?’.

Designul minimalist şi ultramodern al noii camere Leica T este dezvoltat împreună cu o echipă de la Audi, iar producţia are loc într-o fabrică nouă din Wetzlar, Germania.

Clipul prezintă întregul proces de şlefuire manuală a unui singur cadru de aluminiu din componenţa noilor camere lansate de Leica.

După o prezentare de trei minute a ceea ce urmează să fie detaliat în aproape trei sferturi de oră, privitorii sunt îndemnaţi să urmărească restul celor 42 de minute ale clipului sau să meargă direct la ultimul minut pentru concluzie.

LeicaT_BoringAd_1 LeicaT_BoringAd_2 LeicaT_BoringAd_3 LeicaT_BoringAd_4 LeicaT_BoringAd_5 LeicaT_BoringAd_6 LeicaT_BoringAd_7 LeicaT_BoringAd_8 LeicaT_BoringAd_9 LeicaT_BoringAd_10

Noua gamă de camere foto digitale fără oglindă Leica T-System a fost anunţată luna aceasta şi marchează 100 de ani de la primul model creat de brandul german. Primele aparate Leica T urmează să fie lansate spre finalul lunii Mai 2014.

Leica T System 1 Leica T System 2 Leica T System 3 Leica T System 4 Leica T System 5 Leica T System 6

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *