‘The Giphoscope Award’ 2014, câştigat de Micaël Reynaud | GIF + VIDEO

Prima ediţie a concursului internaţional de GIF-uri animate ‘The Giphoscope Award’, lansat anul acesta de creatorii Giphoscope, a fost câştigată de designerul francez Micaël Reynaud, cu o lucrare hipnotizantă compusă dintr-o serie de portrete în alb-negru realizate în 2011.

GIF-ul câştigător este creat din 24 de cadre, în conformitate cu regulamentul competiţiei, jurizată de Rich Oglesby (Prosthetic Knowledge), Benoit Ciron (You-dot-gif) şi creatorii dispozitivului analog de redare a GIF-urilor, Alessandro Scali şi Marco Calabrese (OKKULT Motion Pictures).

Premiul obţinut de Micaël Reynaud constă într-un Giphoscope unicat cu suport din marmură, care redă lucrarea înscrisă în concurs. Locul al doilea a fost obţinut de FalcaoLucas, iar a treia poziţie a fost ocupată de o scurtă animaţie intitulată ‘Un gif dans ta gueule’.

Înscrierile la ‘The Giphoscope Award 2014’ s-au desfăşurat între 22 Aprilie şi 31 Mai 2014, iar câştigătorii au fost anunţaţi pe 15 Iunie, urmând ca premiul să fie livrat până la sfârşitul lunii.

Micaël Reynaud | The Giphoscope Award 2014

Micaël_Reynaud_Giphoscope_Award

FalcaoLucas The Giphoscope Award 2014

FalcaoLucas_Giphoscope_Award

Un gif dans ta gueule The Giphoscope Award 2014

GifDansGueule_Giphoscope_Award

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *