iPhone 6 Plus, îndoit de concurenţă în scandalul ‘#BendGate’ | FOTO + VIDEO

Testul de flexibilitate picat de Apple pentru noul model iPhone 6 Plus este exploatat de alte branduri prin real-time marketing, într-o serie de reclame spontane etichetate #BendGate.

iPhone_Bendgate[iPhone 6 Plus ‘Bend Test’, via]

Una dintre cele mai apreciate replici vine din partea napolitanei KitKat, printr-o imagine sugestivă postată pe Twitter alături de mesajul cu dublu sens ‘We don’t bend, we #break.

https://twitter.com/KITKAT/status/514817515177123841/photo/1

KitKat este şi numele actualei versiuni a sistemului de operare Android – principalul competitor al iOS (Apple) – după parteneriatul dintre Google şi Nestlé încheiat în 2013. Ceea ce transformă mesajul într-unul dintre cele mai eficiente din zona competiţiei. Urmat, fireşte, de Samsung (‘Curved. Not bent.’):

O altă replică din industrie vine din partea grupului LG, care le transmite clienţilor că telefonul lor nu se îndoaie, ci se ‘curbează… deliberat’:

Problema noului iPhone nu este exploatată, însă, doar de concurenţă, ci şi de branduri din afara industriei:

Heineken | ‘Dear Apple…’

Amnesty International | ‘Let’s bend something that truly matters.’

Zin Pilates | ‘Not a fault. Just a skill.’

Seedcamp | ‘The only curve your startup wants is growth’

Scandalul ‘#BendGate’ a izbucnit la două săptămâni de la lansarea iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, când mai mulţi clienţi au criticat uşurinţa cu care modelul din urmă se îndoaie în buzunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *