Marele premiu Filminute 2014, câştigat de thriller-ul ‘Tuck Me In’ | VIDEO

Cea de-a noua ediţie a festivalului filmelor de un minut Filminute 2014 a fost câştigată de regizorul spaniol Ignacio F. Rodó, cu o producţie de 60 de secunde intitulată ‘Tuck Me In’.

Scenariul filmului este adaptat după o naraţiune horror în două fraze, postată pe Reddit de utilizatorul justAnotherMuffledVo (Juan J. Ruiz) în urma unei provocări lansate în 2013.

Thriller-ul lui Ignacio Rodó transpune povestea de groază – adaptată şi în alte filme, ca ‘The Little Witch’ – într-un foarte scurt metraj plin de suspans, cu ajutorul protagoniştilor Luka şi Mark Schardan.

‘Tuck Me In’ a fost desemnat Cel mai bun Filminute din 2014 de către juriul festivalului, care mai recomandă alte cinci producţii din cele 25 înscrise: ‘Busker’ (Marea Britanie), ‘Grandpa’ (Portugalia), ‘Caracol’ (Spania), ‘The Trail’ (Africa de Sud) şi ‘Contre Plongee’ (Maroc).

Tuck Me In Filminute 1 Tuck Me In Filminute 2 Tuck Me In Filminute 3 Tuck Me In Filminute 4 Tuck Me In Filminute 5 Tuck Me In Filminute 6 Tuck Me In Filminute 7 Tuck Me In Filminute 8[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *