Ferrari California T, promovat cu vopsea UV şi un tunel de vânt, în ‘State of the Art’ | FOTO + VIDEO

Fotograful elveţian Fabian Oefner ilustrează senzaţia oferită de noul model Ferrari California T printr-o explozie artistică de culori vibrante, captată într-un clip intitulat ‘State of the Art’.

Cunoscut pentru stilul său experimental în care îmbină arta şi ştiinţa, artistul a fost invitat la sediul central al Ferrari din Maranello, Italia, pentru a încerca să capteze esenţa modelului lansat în primăvară la Salonul Auto de la Geneva, într-o formă unică de artă.

Rezultatul constă într-o serie de fotografii pline de culori vii, obţinute prin stropirea unui Ferrari California T negru cu vopsea fluorescentă reactivă UV, cu ajutorul unui tunel de vânt.

Întregul proces este redat artistic în clipul ‘State of the Art’, care vine însoţit şi de un making-of cu etapele parcurse de Fabian Oefner în proiectul său.

Oefner_Ferrari_Cali_T_01 Oefner_Ferrari_Cali_T_02 Oefner_Ferrari_Cali_T_03 Oefner_Ferrari_Cali_T_04 Oefner_Ferrari_Cali_T_05 Oefner_Ferrari_Cali_T_06 Oefner_Ferrari_Cali_T_07 Oefner_Ferrari_Cali_T_08 Oefner_Ferrari_Cali_T_09 Oefner_Ferrari_Cali_T_10

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *