Google îşi promovează serviciile pe cel mai mare panou digital din Times Square | FOTO + VIDEO

Unul dintre cele mai mari ecrane digitale HD din lume, instalat săptămâna trecută în Times Square, New York, este închiriat în scopuri publicitare de Google, pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Amplasat pe faţada Hotelului Marriott Marquis de pe Broadway, noul panou ocupă 7.800 m2 – o suprafaţă mai mare decât cea a unui teren obişnuit de fotbal – şi afişează imagini la o rezoluţie de 2.368 x 10.048 pixeli, cu circa 15 milioane mai mulţi faţă de 4K.

Tehnologia ecranului (construit de Vornado Realty Trust) este dezvoltată de Mitsubishi Electric, iar spaţiul publicitar este administrat de Clear Channel Spectacolor, Google fiind prima companie care îşi promovează serviciile pe giganticul billboard.

Spaţiul achiziţionat de Google se întinde până în Ianuarie 2015, iar prima săptămână este dedicată sistemului Android. Mai precis, unei aplicaţii interactive, prin care cei aproximativ 300.000 de oameni care trec zilnic pe lângă panou se pot ‘androidifica’ după bunul plac.

Google intenţionează, totodată, să doneze o parte din spaţiul publicitar către şase organizaţii non-profit şi o cauză internă: Charity Water, WWF, Khan Academy, NRDC, Donors Choose, Give Directly şi Made with Code.

Google_Times-Square_Billboard_01 Google_Times-Square_Billboard_02 Google_Times-Square_Billboard_03 Google_Times-Square_Billboard_04 Google_Times-Square_Billboard_06 Google_Times-Square_Billboard_07

[via]

3 thoughts on “Google îşi promovează serviciile pe cel mai mare panou digital din Times Square | FOTO + VIDEO

  1. I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be just what
    I’m looking for. Do you offer guest writers to write content available for you?
    I wouldn’t mind writing a post or elaborating on many
    of the subjects you write about here. Again, awesome blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *