Violenţa asupra copiilor, combătută de trecători, într-o campanie din Coreea de Sud | FOTO + VIDEO

O campanie de prevenire şi combatere a violenţei asupra copiilor îi îndeamnă pe trecători să intervină atunci când sesizează un abuz, printr-un panou interactiv, instalat în Coreea de Sud.

La prima vedere, panoul – puternic luminat – prezintă două siluete desprinse dintr-o scenă de violenţă, în care un bărbat este pe cale să lovească un copil, cu o sticlă. Deasupra este scris mesajul: ‘Abuz asupra copilului. Îl poţi împiedica’, însoţit de o săgeată orientată spre spaţiul liber dintre cei doi.

În momentul în care o persoană se aşază în dreptul spaţiului liber, pe panou apare proiectată propria sa siluetă, ‘animată’ printr-un joc de lumini şi umbre. Odată cu aceasta apare şi un număr de urgenţă încadrat de logo-ul unui supererou, însoţit de îndemnul: ‘Raportează pentru a deveni un erou pentru copii’.

Campania este creată de Samsung SDS pentru Agenţia Naţională de Protecţie a Copilului din Coreea de Sud şi lansată cu ocazia Zilei Internaționale de Prevenire a Abuzului asupra Copilului, marcată anual pe 19 Noiembrie.

Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_01 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_02 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_03 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_04 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_05 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_06 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_07 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_08 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_09 Korea_Anti-Child-Abuse_Campaign_10

[via]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *