Cei mai buni actori din 2014 se sărută artistic în proiectul New York Times ‘9 Kisses’ | VIDEO

Suplimentul săptămânal The New York Times Magazine continuă tradiţia anuală ‘Great Performers’ cu o serie de nouă momente intime interpretate de cei mai buni 18 actori din 2014, intitulată sugestiv ‘9 Kisses’.

New-York-Times_9-Kisses_02

Cele nouă clipuri sunt regizate de Elaine Constantine şi aduc împreună artişti care au dat viaţă unei game impresionante de personaje de-a lungul anului – de la genii şi sociopaţi, la soldaţi, scriitori şi chiar un reporter NY Times (Rosario Dawson, în ‘Top Five’).

Lista protagoniştilor include perechi formate din Benedict Cumberbatch şi Reese Witherspoon, Steve Carell şi Laura Dern, Chadwick Boseman şi Kristen Stewart sau John Lithgow şi Julianne Moore, care se sărută pasional, jucăuş sau uşor stânjenitor, în scene nu mai lungi de un minut.

Interpretările ‘în doi’ reprezintă o nouă premieră pentru proiectul New York Times, după ce anul trecut participanţii au fost invitaţi să rostească pentru prima dată câte o replică, în seria de (foarte) scurt-metraje ‘Making A Scene’.

Cele nouă producţii din seria ‘9 Kisses’, împreună cu un making of al proiectului, pot fi urmărite atât pe un microsite al publicaţiei, cât şi pe canalul său YouTube, unde este postată şi o versiune integrală a clipurilor.

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *