‘The Caseys’ premiază adevăratul erou din publicitate – Studiul de caz | VIDEO

Cele mai bune studii de caz din publicitate sunt celebrate cu ironie într-un spoof concis, creat de aceeaşi agenţie din Canada care anul trecut îşi imprima 3D propriile trofee.

Mai precis, de Rethink Communications, care propune acum ‘The Caseys’ – un festival fictiv menit să onoreze ‘inovaţia şi sclipirea’ din clipurile de prezentare înscrise în competiţii reale.

Festivalul include categorii pe măsură, ca ‘Cea mai bună utilizare a unui Making-Of’, ‘Cele mai impresionante Numere’, ‘Cea mai inovatoare utilizare a unui singur Tweet’, ‘Cea mai multă Emoţie’ sau ‘Cea mai bună utilizare a unor oameni din agenţii pozând în oameni reali.

Şi, ca orice festival care se respectă, ‘The Caseys’ pune la bătaie şi un ‘Grand Casey’, destinat celui mai complet studiu de caz din industrie – ‘Pentru că acum, poţi câştiga un premiu pentru lucrul care ţi-a adus un premiu’.

Rethink_The-Caseys_01 Rethink_The-Caseys_02 Rethink_The-Caseys_03 Rethink_The-Caseys_04 Rethink_The-Caseys_05 Rethink_The-Caseys_06 Rethink_The-Caseys_07 Rethink_The-Caseys_08 Rethink_The-Caseys_09

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *