YouTube Rewind 2014 reuneşte peste 120 de utilizatori populari ai platformei | VIDEO

Cea de-a cincea recapitulare anuală a celor mai vizionate clipuri postate pe YouTube este redată anul acesta sub forma unei ‘compilaţii fără precedent’ realizate pe patru continente diferite, intitulată ‘Turn Down for 2014’.

Clipul aduce la un loc peste 120 de utilizatori populari ai platformei YouTube, inclusiv vedete TV ca Jimmy Kimmel, John Oliver, Stephen Colbert sau Conan O’Brien, care trec în revistă cele mai urmărite clipuri din 2014, pe un remix creat de DJ Earworm.

Compilaţia include referinţe la circa 35 de momente virale din timpul anului, între care hiturile ‘Happy’ şi ‘Turn Down for What’, provocarea ALS Ice Bucket Challenge, experimentul First Kiss (Tatia PIlieva), jocul Flappy Bird şi animaţia 3D Frozen.

Pregătirile pentru ‘rederularea’ din acest an au început în urmă cu şase luni, iar filmările au avut loc în mai multe oraşe din lume, printre care Los Angeles, New York, Londra şi Tokyo.

‘YouTubeRewind: Turn Down for 2014’ este realizat de studioul de creaţie Portal A şi vine însoţit de un making-of revelator, publicat pe canalul oficial al platformei, YouTube Spotlight.

YouTube Rewind 2014 | Behind the Scenes

YouTube Rewind 2013 | What Does 2013 Say?

YouTube Rewind 2012 | Rewind YouTube Style

YouTube Rewind 2011

YouTube Rewind 2010 

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *