Activităţile vecinilor gălăgioşi, dezvăluite într-o parodie Above Average | VIDEO

Cele mai bizare, dar comune, zgomote produse de ‘vecinii de deasupra’ oricărei persoane care a locuit vreodată la bloc sunt reproduse fidel de grupul Above Average, într-o parodie revelatoare plină de umor impasibil.

Oare doar renovează? Mută mobila? Sau poate repară ceva. De ce aleargă prin casă pe tocuri?! Şi de ce la ora asta?? Sunt doar câteva dintre întrebările la care autorii sketch-ului încearcă să răspundă, printr-un scenariu pasiv-agresiv, care oferă acces în viaţa de ‘vecin de deasupra’.

Aflăm, astfel, în sfârşit care este ‘adevărata sursă’ a tuturor acelor tropăieli sporadice şi zornăieli inexplicabile, obiecte trântite pe podea şi gemete zgomotoase, care ne trezesc în toiul nopţii sau pur şi simplu ne pun pe gânduri.

Above Average este o reţea digitală de comedie cu o misiune pe măsură, care face parte din familia Broadway Video, compania ‘responsabilă’ de producţii precum ‘Saturday Night Live’, ‘The Tonight Show’ sau ‘30 Rock’. Mai multe clipuri cu situaţii similare pot fi urmărite pe canalul de YouTube al grupului.

Above-Average_Upstairs-Neighbors_01

Above-Average_Upstairs-Neighbors_02

Above-Average_Upstairs-Neighbors_03

Above-Average_Upstairs-Neighbors_04

Above-Average_Upstairs-Neighbors_05

Above-Average_Upstairs-Neighbors_06

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *