Accident fatal vizibil doar în fast-forward, într-o reclamă din Rusia | VIDEO

Viteza excesivă, una dintre cele mai comune cauze ale producerii accidentelor rutiere mortale, este evidenţiată prin sine însăşi, într-o campanie digitală din Rusia, creată pentru o firmă de asigurări

Conceput pentru oamenii care îşi pierd răbdarea prea repede, atât la volan, cât şi în viaţa de zi cu zi, spotul prezintă o înregistrare obişnuită de pe străzile Rusiei, realizată cu o cameră de bord şi titrată, sugestiv, ‘Cel mai teribil accident rutier fatal’.

Lăsat să se deruleze în condiţii normale, clipul ne poartă prin trafic timp de 10 minute, fără să surprindă niciun eveniment rutier neprevăzut. În momentul în care încercăm să ‘accelerăm’ însă, prin derularea rapidă a clipului (fast-forward), accidentul promis îşi face apariţia în cadrele înregistrării, împreună cu mesajul ‘Don’t Rush’.

Intitulată ‘Mortal Timeline’, campania este creată de BBDO Russia Group şi promovează serviciile companiei de asigurări InTouch Russia, parte a grupului RSA Insurance. Un making-of al clipului poate fi urmărit mai jos, într-un studiu de caz postat pe acelaşi canal de YouTube.


Citeşte şi: Butonul „Skip Ad”, reinventat într-o campanie Leo Burnett | VIDEO


InTouch_Mortal-Timeline_BBDO_01

InTouch_Mortal-Timeline_BBDO_02

InTouch_Mortal-Timeline_BBDO_03

InTouch_Mortal-Timeline_BBDO_04

InTouch_Mortal-Timeline_BBDO_05

InTouch_Mortal-Timeline_BBDO_06

[via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *